keskiviikko 10. lokakuuta 2012

se tunne. . . .

se tunne kun mikään ei onnistu. mikään ei toimi. mikään ei ole niin kuin ennen. varmaan tarpeetonta sanoa kuinka monta kertaa turhautuminen on iskeny ja lujaa, on joutunu laskemaan kymmeneentuhanteen, hengittämään syvään ja rauhallisesti sisään ja ulos, on pitäny yrittää ajatella kaikkia mukavia ja kivoja ja iloa tuottavia asioita, on pitäny yrittää unohtaa se mitä on tapahtunu. 
se tunne kun oot yksin. kukaan ei soita sulle. ei tekstaa. ei huomaa. ei edes pelipyyntöjä facebookissa. kun osaat "Valitsemaanne numeroon ei juuri nyt saada yhteyttä. Kontakt med i numret vi har valt fås ej. The dialed number can't be reached." ulkoa. kun oot mitäänsanomaton. kun tajuat että oot ite aiheuttanu kaiken sen mitä sulla on.


se tunne kun oot oikeasti tyytyväinen. elämäntilanteeseen, ympärillä oleviin ihmisiin, itteesi, niihin jotka välittää aidosti, siihen mitä oot saanu vaikka välillä on mennykki paskasti, siihen mitä on tapahtunu, mitä oot oppinu elämässäs, siihen kun tiiät et everything is gonna be alright, maybe not today but tomorrow.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti